Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Заплати и паралелки в сесийна зала

Със 7% да бъдат увеличени заплатите на кметовете в община Велики Преслав, е предложението на градоначалника Янко Йорданов, което ще се обсъжда днес на редовната общинска сесия в града.

Ако предложението бъде одобрено възнагражденията на кметовете на големите села ще станат 1637 лв., а на малките – 1562 лв., като се запази и процентът за придобит стаж и професионален опит. Новите заплати да влязат в сила от 1 юли, се казва още в докладната на общинския кмет.

На сесията ще се обсъждат паралелките за новата учебна година с ученици под установения минимален брой и формирането на паралелки за професионална подготовка с по две специалности в един клас.

От тази есен  детска градина „Снежанка“ в село Троица да работи само с една група, с минимум 6 деца. Това решение се очаква да бъде взето за детското заведение заради намаляващия брой на подрастващите в селото.

Сесията започва днес в 13.30 часа.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button