Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Жители на квартал “Дивдядово” в Шумен искат да бъдат поставени ограничители на скоростта на централната улица в квартала

Подписка от жители на шуменския квартал “Дивдядово“ с искане да бъдат предприети мерки за подобряване на пътната безопасност в квартала беше депозирана в Областна администрация Шумен. В подписката близо 600 души търсят съдействие от областния управител проф. Добромир Добрев и настояват за конкретни действия от страна на община Шумен. В писмото си хората апелират проблемите да бъдат обсъдени от Областната комисия по безопасност на движението по пътищата, като те настояват по булевард “Велики Преслав“ в квартала на определени места да бъдат поставени ограничители на скоростта тип “легнал полицай“ с цел обезопасяване на района.

По разпореждане на областния управител проф. Добромир Добрев този проблем и какви са възможностите за подобряване на пътната безопасност в квартала ще бъдат обсъдени като извънредна точка от дневния ред на предстоящото заседание на Областната комисия по безопасност на движението по пътищата. На заседанието, което ще се проведе на 12 септември, ще бъдат поканени представители на община Шумен, сектор Пътна полиция при ОД на МВР Шумен и всички други институции, които имат отношение по поставения от жителите на квартал “Дивдядово“ казус.

Източник: www.focus-news.net

Подобни публикации

Back to top button