Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Клони върху коли

На 11 сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни и спасителни екипи на РДПБЗН- Шумен през последните 24 часа.

Екип от РСПБЗН- Велики Преслав е съдействал и е оказал  помощ след катастрофа между три автомобила. На помощ пристигнал екип от Шумен, който  съдействал за изваждане на пътниците и за обезопасяване на пътното платно след пътнотранспортно произшествие на разклона за село Хан Крум.

Екип от Шумен е оказал съдействие за премахване на паднал клон върху лек автомобил на ул. „Чакър Войвода“ в Нови пазар малко преди 20 часа снощи.

В 20:25 часа е приет сигнал за пречупен клон на пътното платно на ул. „Мир“ в Шумен.  Към адреса бил насочен екип на РСПБЗН- Шумен, който отстранил опасно надвисналите върху пътното платно клони.

В 22:22 часа е получен сигнал за пожар в сухи треви в землището на село Градище. На място бил пратен противопожарен екип, пламъците са погасени с помощта на 1000 л. вода. Не е допуснато разпространението им.

Погасени са два пожари в сухи треви в село Стан по обяд и в следобедните часове на деня.

Оказана е помощ за качване на пострадал водач на обърнат тежкотоварен автомобил между селата Жилино и Суха река. Автомобилът също бил обезопасен.

Малко след 19:30 часа е приет сигнал за паднало върху пътното платно дърво на кръгово кръстовище на ул. „Цар Освободител“ в Нови пазар. На място бил пратен екип, който отстранил паднал клон върху платното за движение.

Малко след това било съобщено за паднало дърво върху стълб за улично осветление на ул. „Цар Освободител“ в Нови пазар. Мястото било обезопасено, премахнат е клон.  Паднало след природни явления било и дърво на ул.“ Кирил и Методий“ в Нови пазар. Нарязано е от спасителен екип от РСПБЗН- Нови пазар, отстранено е, а пътят е обезопасен.

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Back to top button