Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Въвеждат се промени в движението на 24 и 25 май в Шумен

Във връзка с честването на Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност и провеждането на абитуриентските балове на 24 и 25 май в Шумен се въвеждат промени в организацията на движение в централната част на града и в района на природния парк „Шуменско плато“ по следния график:

На 24 и 25 май от 8.00 до 20.00 часа се затваря за движение на моторни превозни средства бул. „Славянски“ в участъка от ул. „Карел Шкорпил“ до ул. „Адам Мицеквич“.

На 24 май от 8.00 до 12.00 часа временно се спира движението на МПС по бул. „Славянски“ от пл. „България“, ул. „Панайот Волов“, ул. „Карел Шкорпил“ и ул. „Адам Мицкевич“.

Зоната за кратковременен престой и паркиране в този участък няма да функционира за определения период.

На 24 и 25 май от 15.00 до 18.00 часа се въвежда временен пропускателен режим на кръстовището на бул. „Симеон Велики“ и ул. „Алеко Константинов“ и на пл. „България“.

За времето от 15.00 до 20.00 часа на 24 и 25 май се въвежда еднопосочен режим на движение по ул. „Съединение“ в участъка между ул. „Карел Шкорпил“ и ул. „Адам Мицкевич“. Посоката на движение ще се осъществява само от ул. „Адам Мицкевич“ към ул. „Карел Шкорпил“.

В часовете от 15.00 до 20.00 часа на 24 и 25 май еднопосочно движение ще бъде въведено и в района на ПП „Шуменско плато“ и паметника „Създатели на българската държава“, както и по пътя от ресторант „Боровец“ към вила „Пазачница“ и Информационния център на паметника до кръстовището на ул. „Владайско въстание“ с ул. „Поп Андрей“.

Промените в организацията на движение ще бъдат обозначени с необходимата вертикална сигнализация.

Източник: www.shumen.bg

Подобни публикации

Back to top button