Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Остани жив! Пази живота!

В обявения за Ден без загинали на пътя в СУ “ Йоан Екзарх Български“ в Шумен се проведе урок по безопасност. Малките пешеходци получиха ценни указания за правилата за движение, безопасното пресичане на пешеходна пътека, светофар и пътните знаци. Децата опресниха знанията си за безопасно поведение при пресичане на кръстовище, при игра в близост до оживена улица.

Особено внимание им бе обърнато на това, колко е важно да не се отклоняват от обичайния си маршрут до училище, да не разговарят с непознати, и да не се качват в автомобилите им. Полицейският инспектор Тунай Юнуз припомни на децата, че е добре да имат светлоотразителни елементи, а когато пътуват в автомобилите на родителите си – да използват специалните обезопасителни столчета и колани и задължително да подсещат и другите пътници да поставят коланите си.

Третокласници, с помощта на пътните полицаи раздадоха на водачи на автомобили специално изготвени от тях листовки с послания за безопасно шофиране и апел „Остани жив! Пази живота!“

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button