Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниТОП новини
Популярно

Поликниниката в Нови пазар с нов облик

С нов облик е поликниниката в Нови пазар. Ремонтът се осъществи с пари по проект „Красива България“. С него общинската администрация подобри социалната инфраструктура. Сградата на медицинското заведение е санирана, а кабинетите обновени. Поставено е и ново осветление.

Извършен е ремонт на част от вътрешните помещения и пространства. Изграденият външен асансьор осигурява безпроблемен достъп на лицата с увреждания.

Обновен е детският кът, който вече разполага с две специализирани стени – едната за физическа активност за деца от 3 до 7 години, а другата за деца от 1 до 2 години за развитие на опорно – двигателния апарат.

Вътрешното дворно и околно пространство на сградата е с подменена настилка. След направената реконструкция капацитетът на паркинга нарасна на 55 места. Паркингът има и необходимите обособени места за хора с трайни увреждания и изградено осветление.

Общият бюджет на проекта е на стойност 331 034 лв., като 129 103 лв. са осигурени по проекта, останалата сума от 201 931 лв. е от бюджета на общината.

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button