Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ПолитикаТОП новини
Популярно

Купуват камери и бариери за паркинга на ДКЦ 1

Камери, бариери и софтуер за разчитане на автомобилни номера ще закупи за паркинга на поликниниката Общинското предприятие “Общински жилища и имоти” (ОЖИ). Автоматична система за пропускане на автомобили ще бъде поставена и на Гробищния парк. Това става ясно от докладна записка на кмета на община Шумен Любомир Христов. Средствата са поискани от Общинските предприятия „Паркове и обредна дейност“ и „Общински жилища и имоти“, които стопанисват двата обекта.

Исканата сума за автоматичната система на ДКЦ 1 е 17 813 лв., тази за Гробищния парк е на стойност 23 357 лв.

Инкасатор е предвиден само за паркинга пред поликлиниката. В исканите средства е включено и закупуването на помещение за инкасатор. Първият час на престоя на ДКЦ 1 остава безплатен, всеки следващ час ще бъде таксуван. Контролирането на паркинга ще осигури места за пациентите, които сега са принудени да търсят място за паркиране край близките жилищни сгради.

Исканият разход налага допълване на утвърдения разчет за капиталови разходи на общината за 2023 г. Той ще бъде гласуван на сесията другия четвъртък.

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button