Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

Шумен ще отбележи Международния ден на младежта

С празнична програма, насочена към младите хора в Шумен, ще бъде отбелязан Международният ден на младежта – 12 август. Инициативите ще се проведат в два поредни дни – на 12 и 13 август (събота и неделя) в парка около Младежката сфера. Входът за зрители е свободен.

Първото събитие е в събота, 12 август и започва от 19.00 часа. Тогава ще има латино парти с участието на танцьори от Денс клуб „Енканто“ – Шумен, които ще представят атрактивна хореография и ще покажат основни стъпки на латиноамерикански танци. В празника могат да се включат всички, които желаят да научат танцовите стъпки на салса, бачата и ча-ча. След това, от 21.30 часа, ще се състои прожекция на филма „Да се изгубиш нарочно“ на влогъра Крис Захариев.

Програмата продължава в неделя, 13 август, от 18.00 часа, когато ще се проведе мини фестивал с участието на неправителствени организации, които работят с млади хора в Шумен. По време на събитието всяка от тях ще представи дейността си и ще разположи щанд с рекламни материали. Очаква се в него да се включат и младежки делегати към ООН, които да споделят своя опит и да разкажат за работата си.

По-късно, от 21.00 часа, на сцената на Младежката сфера започва празничният концерт със специалното участие на младите изпълнители Кирил Хаджиев – Тино и Мила Гергова, по-известна като Мила Роберт. Преди тях на сцената ще се изявят млади артисти от Шумен, които ще изнесат подгряваща програма с музикални изпълнения.

Събитията по случай Международния ден на младежта се организират от Общинския младежки съвет в Шумен и се осъществяват с подкрепата на Община Шумен.

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button