Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика

Съпредседателят на “Продължаваме Промяната” Кирил Петков и кандидати за депутати проведоха в Шумен срещи с граждани

Съпредседателят на “Продължаваме Промяната” Кирил Петков и кандидати за депутати от КП “Продължаваме Промяната – Демократична България” в Шуменския избирателен район проведоха срещи с граждани в градската градина в областния град.

„Това, което си говорим с хората е, че всички почват да осъзнават, че няма спасител, че вече сме като в приказката за неволята. Тридесет години чакаме някой да ни оправи нещата. Оказва се, че ако всички заедно не си запретнем ръкавите, няма как да стане. Какво означава това? Със сигурност ще гласуват и платените, ще гласуват и тези, които са зависими, някои ще се опитат да направят и фалшификации. Ако не обединим всички свободни хора в България и не застанем рамо до рамо, и кажем – стига толкова избори, кражби и корупция, няма как де се случи“, каза пред репортер на БТА Кирил Петков, след като разговоря с граждани в градската градина на Шумен.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button