Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПолитика
Популярно

Подкрепа за ГЕРБ – СДС

Кандидати за народни представители от коалиция ГЕРБ-СДС днес се срещнаха с жители на Шумен и Нови пазар. На изнесените приемни хората от двете населени места коментираха политическата нестабилност и липса на ефективна работа на институциите през последните две години.

Оплакват се от непрекъснато растящите цени и високата инфлация. Хората поискаха този път да се създаде редовно правителство. Позитивни и открити, хората споделяха за спокойствието и сигурността, които са имали преди. Доверието и подкрепата са най-ценните, които зареждат с надежда за утрешния ден.

За ГЕРБ-СДС няма сектор, който да не е с приоритет.  Най-спешно трябва да се предприемат мерки за овладяване на икономическото и политическото напрежение, което влияе върху здравеопазване, образование, социална политика, спокойната работа на местната власт. Част от средносрочните цели, които си поставя ГЕРБ-СДС са:

  • Сигурност и предвидимост на пазара;
  • Реализиране на национални програми в образователния сектор;
  • Механизми за осигуряване на целеви средства за общинските болници;
  • Възстановяване на общественото доверие в държавните институции;
  • Инвестиции в инфраструктурата и технологиите.

Високата избирателната активност е гарант за представителност на институциите. Само редовно правителство с участието на ГЕРБ-СДС ще осигури спокойствие и стабилност.

Източник: www.shmoko.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button