Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Пунктове за опасни и едрогабаритни отпадъци

Мобилният пункт за пиремане на опасни отпадъци на Община Шумен днес преди обяд ще бъде в кв. “Дивдядово”. В 9:00 ч. той ще бъде разположен на площад „Тончо Жечев“ (Хорището). По обяд в 12:00 ч. пункът за опасни отпадъци ще бъде в с. Мараш, а в 14:00 ч. – в с. Салманово. В него се приемат лекарства с изтекъл срок на годност, живак и живачни термометри, бояджийски материали, домакински препарати и химикали, киселини, разтворители, основи, излязло от употреба електрическо и електронно оборудване, батерии и акумулатори, препарати за растителна защита и др.

Община Русе започна безплатно извозване на едрогабаритни отпадъци от домакинствата. Тя ще се провежда поетапно в кварталите и ще подпомогне домакинствата при пролетното почистване. До 15:00 часа всеки ден гражданите могат да оставят до контейнерите за смет своите ненужни вещи и едрогабаритни отпадъци, като килими, матраци, мебели и плоскости, така че да не се възпрепятства движението на пешеходци и автомобили. Кампанията ще се проведе по график. Тази седмиц тя ще бъде в русенския квартал Здравец. Излязло от употреба електрическо оборудване се събира от мобилен екип след заявка по телефона.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button