Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовиниТОП новини
Популярно

Нов директор на Североизточното държавно предприятие

Инж. Петър Петров е новият директор на Североизточно държавно предприятие-Шумен. Той е назначен със заповед на министъра на Министерството на земеделието и храните Кирил Вътев вчера, а днес сутринта проведе първа среща с екипа на Централно управление. Инж. Петров поиска от колегите си да изготвят справки за финансовите резултати на предприятието към полугодието, изпълнението на плана за ползване на дървесина и залесяването и отглеждането по различните проекти. Той обяви, че още следващата седмица ще се срещне с директорите на всички стопанства, за да види реализацията и изпълнението на финансовите планове към полугодието.

Инж. Петър Петров е роден през 1971 година. През 1996 година завършва ЛТУ-София. Магистър е в специалността „Горско стопанство“ и е един от водещите лесовъди в Североизтока. Кариерата си е започнал като началник на участък в ДГС-Омуртаг. През годините е заемал различни постове, като последно е бил директор в Омуртаг и ДЛС-Черни Лом.

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button