Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураПрепоръчани
Популярно

Конкурс за природата

Започва приемът на творби в Националния конкурс „Природата – моето вдъхновение“. Дирекцията на природен парк „Шуменско плато“ организира надпреварата за ученици от 1995 година, съобщават от пресцентъра на ведомството.

Участниците могат да представят рисунки, приложни творби и литературно творчество – есе или стихотворение, като тази година се въвежда нова категория – дигитални творби. Това могат да бъдат рисунки, анимации, минифилмчета или презентации. Няма ограничения в използваните техники и формати. Изискването към приложните творби е да са изработени от природни материали.

Участниците трябва да са на възраст от I до VII клас, а в направлението за дигитални творби могат да участват ученици от I до ХII клас.

На всяка творба трябва да са обозначени: трите имена на участника, клас, училище, адрес и телефон за връзка. Срокът за предаване на творбите е 5 май 2023 г. в дирекцията на природен парк „Шуменско плато“ на адрес: гр. Шумен, Лесопарк „Кьошкове“, П.К.160.

Дигиталните творби ще се приемат на електронната поща на Дирекцията shplato@hotmail.com .

Жури ще оцени детското творчество, а победителите ще бъдат обявени до средата на месец май. Наградите са осигурени от Дирекцията на ПП „Шуменско плато“, Североизточното държавно предприятие и дарители.

Източник: www.shmoko.bg

Подобни публикации

Back to top button