Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Служители в Областната дирекция на МВР в Шумен получиха нови образци въоръжение

Служители в Областната дирекция на МВР в Шумен получиха нови образци въоръжение от заместник- главния секретар на МВР гл. комисар Станимир Станев. Снимка: ОД на МВР – Шумен.

Заместник- главният секретар на МВР гл. комисар Станимир Станев връчи четири нови полуавтоматични пистолета „Валтер“ и шест електропреносими уреда „Тейзър Х2“ на полицейски служители от структурите на Областната дирекция (ОД) на МВР в Шумен, в присъствието на директора ѝ ст. комисар Георги Гендов, на началниците на полицейските управления в областта и ръководни служители.

Главен комисар Станев изрази задоволството си от факта, че започва раздаването на по-добро въоръжение и снаряжение на полицейските служители. „Това е много добро начално от цялостното обновяване на оръжейната система в структурите на вътрешното министерство, не само в Шумен, но и в страната. Искаме да имаме добре обучени и добре оборудвани служители“, каза Станев.

Три от електропреносимите уреди ще бъдат на разположение на Районното управление в Шумен, а полицейските управления в Нови пазар, Велики Преслав и Каолиново ще имат по един тейзър.

Главен комисар Станимир Станев беше на работно посещение в Шумен. С ръководството на Областната дирекция на МВР в Шумен е обсъдена организацията във връзка с предстоящите избори.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button