Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Продължава обновяването на уличната мрежа в Шумен и селата на общината

Ремонтите на улици и междублокови пространства със средства от заема за рехабилитация на уличната мрежа в Шумен и селата на общината продължават.

Улица „Цветан Зангов“ в индустриалната зона на града от бул. „Ришки проход“ до бул. „Мадара“ вече е изцяло обновена, като в отделни участъци е изградена и нова пътна основа на трасето. След полагането на новия водопровод по ул. „Иван Рилски“ приключиха и строителните работи по преасфалтиране на уличното платно. Ремонтирани са също улица „Неофит Рилски“, както и междублокови пространства в района. Близо 40 години от построяването на жилищните сгради в тази част на квартала най-после там има бордюри и тротоари.

авърши ремонтът на междублоковото пространство на ул. „Владайско въстание“ №20, разчертани са и паркоместата. Преасфалтирани са локалното платно и паркингът на ул. „Съединение“ №45. Изградени са също нови бордюри и тротоари. Благоустроява се и междублоковото пространство на ул. „Цар Освободител“ № 64 и 66.

Продължават ремонтните дейности и по проекта за рехабилитация на улици и части от улици в селата на общината. Обновени са още 7 улици. Завърши строителството по улица „Георги Димитров“ в село Белокопитово. В село Лозево са ремонтирани улиците ул. „Ангел Кънчев“ и ул. „Ален мак“. Приключиха строителните работи в село Струйно по улиците „Георги Димитров“ и „Георги Бенковски“, както и по улиците „Попска“ и „Витоша“ в село Средня. На различен етап е изпълнението на проектите по уличната мрежа в селата Новосел, Черенча и Коньовец, в които се работи по други 7 улици.

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Back to top button