Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Пожар в отпадъци запали гора, горяха стари гробища

На шест сигнала за произшествия са реагирали дежурните екипи на РДПБЗН- Шумен през последните 72 часа.

Сигнал за пожар в борова гора между селата Памукчии и Стоян Михайловски е приет на 12 май в 19:04 часа. Към мястото на произшествието е насочен екип на РСПБЗН- Нови пазар. Огнеборците заварили да горят борови иглички. Пламъците тръгнали след пожар в отпадъци, който се прехвърлил в гората. Локализиран и погасен бил веднага с помощта на 2 тона вода. Пожарът е без материални загуби.

Малко след 13 часа на 12 май е погасен пожар в сухи треви и храсти близо до пътното платно на село Божурово. Екип на участъка на пожарната във Върбица погасил пламъците с помощта на 1500 л. вода.

В съботния ден сутринта екип на РСПБЗН- Шумен оказал съдействие за пренасяне на болна жена от жилище на трети етаж в града до екип на спешна помощ.  Екип от Нови пазар е съдействал за отключване на входна врата на апартамент в Каспичан.

Малко след 19 часа огнеборците ликвидирали пожар в сухи треви в землището на Каспичан.

На 14 май в 17:23 часа е получен сигнал за пожар в сухи треви до старите гробища в село Памукчии. На място бил пратен екип на РСПБЗН- Нови пазар. Огнеборците погасили пожара с помощта на 3 тона вода и не допуснали разпространението му към намиращата се в близост 20 декара  иглолистна гора.

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Back to top button