Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

Панорама на средното образование в Шумен представя на седмокласници възможностите за обучение в 14 училища

На Панорама на средното образование в Шумен, която започна във Военния клуб в града, се предоставя на седмокласниците и родителите им информация за възможностите за обучение в 14 гимназии и средни училища. Освен учебни заведения от областта – в градовете Шумен, Нови пазар и Велики Преслав, на събитието гостува и професионална гимназия от Добрич.

„Въпросът за продължаване на обучението след първите седем класа в училище е въпрос, който изключително много вълнува и родителите и техните седмокласници. Надяваме се, че с настоящата панорама ние ще подпомогнем вземането на решение за това в кое училище и в коя паралелка да бъде продължено обучението в гимназиален етап“, каза при откриването на форума началникът на Регионалното управление на образованието (РУО) в Шумен Светлана Милева.

Панорамата на средното образование се организира във връзка с реализирането на утвърдения държавен план-прием на ученици в осми клас за учебната 2023/2024 година от РУО – Шумен.

Събитието може да бъде посетено както индивидуално, от ученици и родители, така и от групи, до 15:45 часа днес.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Back to top button