Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЕкологияНовиниТОП новини
Популярно

Любомир Христов: Благодаря на всички, които помогнаха за потушаването на пожара и за предотвратяване на евентуални екологични последствия

Кметът Любомир Христов изказва огромната си благодарност към екипите на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Шумен за бързата реакция при потушаването на пожара, който възникна тази нощ в производствена база на ул. „Цветан Зангов“ в Шумен. Христов изразява своята признателност за добрата организация на ръководството на пожарната и навременните действия на огнеборците за овладяване на огнената стихия.

В гасенето на пламъците участваха пожарникари от Шумен, Нови пазар, Велики Преслав и Смядово. „Благодарение на смелостта и героизма Ви беше предотвратено разрастването на огъня в съседни имоти и не се стигна до фатални последствия“, посочва кметът.

Затова Любомир Христов и ръководството на общината още веднъж изказват своята благодарност към всички, които помогнаха за овладяване на ситуацията и предотвратяване на евентуални екологични последствия за града.

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button