Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

Коледен базар от приятели на Радио Шумен

Момичетата и момчетата от Центъра за специална образователна подкрепа в Шумен от няколко дни оцветяват картички и майсторят красиви сувенири и играчки за коледен базар. Ние заварихме възпитателите Стелиана и Полина да помагат на малките сръчковци, ще се включат и родители.

По традиция за базара отваря врати Радио Шумен, приятелите ни ще го подредят в началото на декември и ще очакваме всички наши слушатели.

Целта ни е да сбъднем поредно желание на децата от Центъра – закупуване на вертикализатор. Уредът струва около 3000 лева и ще бъде много полезен за възпитаниците с двигателни увреждания, за които се грижат рехабилитаторите Атанас Михайлов и Петър Вълчанов.

Повече от миналата учебна година, над 70 са вече момичетата и момчетата, които разчитат на Центъра за специална образователна подкрепа в Шумен. Тук вече има и смесени подготвителни групи. Децата се радват и на нов STEM център „Малки математици“. Това разказа за Радио Шумен Николинка Герчева, директор на Центъра.

Чуйте още от разговора на Цветелина Георгиева за Центъра, който е със специално адаптирана среда за възможностите на децата.

Източник: www.bnr.bg

Подобни публикации

Back to top button