Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Извършиха сложен ремонт на магистралния водопровод към „Макак“, Белокопитово и Панайот Волов

ВиК–Шумен подмени участък от довеждащ водопровод, който обслужва квартал „Макак“, селата Белокопитово и Панайот Волов, както и района на „7-ми километър“ и Индустриалния парк“ на град Шумен. След ремонта се очаква драстично намаляване на загубите по съоръжението и подобряване на услугата водоснабдяване в района, съобщиха от водоснабдителното дружество.

„Ремонтът беше много сложен, а дейностите по демонтирането на участъка от старата тръба – специфични, и изискваха детайлна подготовка и голяма прецизност. Ефектът от този ремонт е дългосрочен и очакваме драстично намаляване на загубите по съоръжението и подобряване на услугата водоснабдяване за клиентите от населените места, които се обслужват от него“, каза Иван Пушкаров, управител на ВиК – Шумен.

От дружеството допълниха, че поставят във фокуса на усилията си намаляването на загубите на вода и повишаването на енергийната ефективност на съоръженията с цел да се намали и разходът на електроенергия.

Източник: www.shum.bg

Подобни публикации

Back to top button