Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани
Популярно

Децата на Шумен попиват горски уроци

Зелено училще отново отвори врати за децата на Шумен и първи „Книжка за гората“ получиха малчуганите от СУ „Трайко Симеонов“ в града. Татяна Димитрова от Североизточното държавно предприятие и Ирина Павлова от Природен парк „Шуменско плато“ проведоха уроци с учениците от първи и втори клас в училището.

С голямо старание децата учиха, четоха и апликираха своя гора. Благодарение на уроците, вече с лекота определят и кое горско животно с какво се храни. Малчуганите знаят и какви са правилата за поведение в природата и как се определя възрастта на дърветата.

Ръководството на училището подкрепя извъкласните форми на обучение с екологична насоченост. След 7-ми клас са разкрити паралелки спортен профил и планинско водачество.

Горските педагози планират още уроци на различна тематика. В утрешния ден заниманията продължават с деца от СУ „Еньо Марковски“, а следващата седмица с всички ученици от ОУ „Княз Борис I“ в Шумен.

Източник: www.trud.bg

Подобни публикации

Back to top button