Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Пожарникари гасиха пожари, обезвредиха и снаряд

На пет сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи през последните 24 часа.

Малко след 15 часа е погасен пожар в сухи треви в шуменския квартал Дивдядово. Пожарът е без материални загуби.

Минути преди 19 часа е получен сигнал за пожар в сухи треви и храсти в кв. „Боровец“ във Велики Преслав. На място бил насочен противопожарен екип. След като пристигнали, огнеборците не установили пожар, или признаци на огън и пушек. По данни на подателя на сигнала вече не се забелязвал пожар.

Сигнал за пожар в сухи треви и отпадъци в индустриалната зона е получен малко след 20 часа. На място бил пратен екип, пламъците са ликвидирани без да е допуснато разпространението им на голяма площ. Няма нанесени материални загуби.

Пожар в контейнер за смет на ул. „Александър Стамболийски“ във Върбица е погасен малко след 23:30 часа снощи, пожарът е без нанесени загуби.

Екип на участъка на пожарната в Смядово е оказал техническа помощ при изнасяне на корозирал снаряд без взривател от служители на военно формирование в Шумен.

Малко след 19 часа вчера в полицейското управление във Велики Преслав е приет сигнал, че след разчистване на междублоково пространство в Смядово бил намерен корозирал снаряд. 36-годишен местен жител го прибрал на терасата на жилището си. Снарядът бил без взривател. Създадена е организация, на място са пристигнали служители от военно формирование в Шумен. Снарядът им бил предаден с разписка.

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Back to top button