Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниПрепоръчани
Популярно

ОДМВР- Шумен предприема редица инициативи по пътна безопасност в областта

Целта, която си поставя областната дирекция в Шумен е да се засили вниманието на всички участници в движението към безопасността при  шофиране, пресичане и движение по пътищата. Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в града. 

Според изготвения анализ от пътна полиция близо 90% от произшествията са по вина на шофьорите. Затова, на територията на областната дирекция проверките по възлови места в  града и извън населените места бъдат засилени. Униформените ще напомнят на водачите да бъдат особено внимателни и да спазват правилата за движение и да пазят  всички участници в пътното движение.

В първия ден от старта на инициатива бяха раздадени брошури на водачите и най-малките участници в пътното движение- децата. Освен правила за движение по пътищата децата получиха и подаръци- надуваеми топки с послания ” Пази ме“. Те са предоставени от отдел “Пътна полиция“ в ГДНП.

По време на проверките голяма част от водачите споделиха, че те не трябва да спират, че контролът трябва да бъде по-голям, за да не се допускат да шофират неправоспособни, пияни и дрогирани по пътищата в страната, за да няма тежки инциденти на пътя.

Източник: www.focus-news.net

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button