Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЛюбопитноНовиниПрепоръчани
Популярно

НВУ „Васил Левски“ и ДП ”Кабиюк” подписаха договор за обучение на курсантите по конна езда

Курсантите от Националния военен университет (НВУ) „Васил Левски“ започват обучение по конна езда. Това ще стане възможно по силата на договор за сътрудничество с Държавно предприятие „Кабиюк“, който  началникът на НВУ „Васил Левски“ бригаден  генерал Иван Маламов и Милен Полименов, изпълнителен директор на Държавно предприятие ”Кабиюк” подписаха днес. 

Обучението ще бъде част от тяхната подготовка в часовете по физическо възпитание и спорт. Занятията ще се провежда на Хиподрума в Шумен и ще се водят от треньори и състезатели на предприятието.

„За нас, инициативата да учим курсантите на конна езда, е свързана най-вече с тяхното възпитание. Смятам, че нашите партньори ще ни помогнат да разширим кръгозора на нашите обучаеми, да ги учим на практически навици и умения. Нашите предци са дошли на коне, няма нищо по-хубаво от това да продължим тази изконна традиция“, каза генерал Иван Маламов.

В знак на признателност генерал Маламов връчи на изпълнителния директор на  Държавно предприятие „Кабиюк“ Милен Полименов плакет на университета.

Източник: www.shumenonline.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button