Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Изборният ден в Шуменска област приключи

Всички избирателни секции в Шуменско са приключили работа, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция (ОД) на МВР.  Това потвърди за БТА зам.-председателят и говорител на Районната избирателна комисия (РИК) Мариела Иванова.

Заради проблем с машините в избирателни секции в селата Развигорово, Единаковци, Каменяк, Длъжко в община Хитрино, както и за секция номер 34 в шуменския квартал „Дивдядово“, днес бе взето решение там да се гласува с хартиени бюлетини, отбеляза Иванова.

По думите ѝ в РИК-Шумен днес са постъпили два сигнала. Единият е оставен без уважение, а в момента се проверява друг – за липсата на указателни табели за секция в болницата в областния град.

Охраната на полицията продължава до предаването на изборните материали до РИК – Шумен. Не са получавани сигнали за нарушения на изборния процес и обществения ред в областта днес, отбелязват от пресцентъра на ОД на МВР.

Автомобилите, транспортиращи бюлетините и протоколите от изборните места до РИК, ще бъдат охранявани от пилотиращи автомобили на полицията. Създадена е организация за охрана на помещенията по време на предаване на изборните материали от секционните избирателни комисии в Районната избирателна комисия след приключване на изборния ден. Полицейски автомобил ще съпроводи изборните материали от РИК – Шумен до ЦИК, допълват от пресцентъра на полицията в областния град.

Източник: www.bta.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button