Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

200 танцьори идват в Шумен

17-ото издание на фестивала „Магията на танца“ ще се проведе тази събота и неделя, 29 и 30 април, в зала “Арена Шумен”. Очаква се на сцената да се представят 25 състава с близо 200 участници. Входът за зрители е свободен, съобщават организаторите Младежки дом и Община Шумен.

Фестивалът има конкурсен характер. В програмата са включени три танцови жанра: съвременни, характерни и улични танци. Участниците ще бъдат разпределени в четири възрастови групи – от 5 до 8 години; от 9 до 11 години; от 12 до 15 години и над 16 години.

Шумен ще бъде представен от формациите „Емоушън“, „WoW“, „Фаворит“, балетно студио „Перли“ и група “Фантазия” при НЧ „Добри Войников-1856“

Професионално жури с председател проф. Анелия Янева, преподавател по съвременни танци в ЮЗУ – Благоевград, ще оценява изпълненията. В журито влизат още Боряна Колева, хореограф и ръководител на ансамбъл “Веселяче”, Йордан Василев – инструктор и преподавател по хип-хоп и брейк.

Началото на програмата и през двата дни е от 11,00 часа, а от 16,00 часа е награждаването на първенците. Класираните на първите три места, ще получат купи и грамоти във всяка възрастова група и жанр. Гран При ще бъде връчен за съвременни танци, информират организаторите.

Източник: www.shmoko.bg

Подобни публикации

Виж също и:
Close
Back to top button